Spune la revedere buzelor ombre sau excesiv de matifiate, cel mai recent look care face valuri pe Instagram duce strălucirea la un cu totul alt nivel. Fă cunoștință cu #oilslicklips.

Dacă anul trecut părul a fost cel care s-a bucurat de un luciu similar, trendul respectiv fiind inspirat de strălucirea metalică a bălților de petrol, anul acesta irizațiile au ajuns în sfârșit pe buze, și trebuie să spunem că arată foarte bine.

oil slick lips

Perfect pentru festivaluri sau pur și simplu când te simți mai creativă, genul acesta de look e curajos, deci deloc recomandat celor slabe de înger. Ah, și înainte să faci un atac de panică, nu e niciun pic de ulei implicat în toată treaba asta, evident, doar gloss, muuult gloss.

oil slick lips

Cum îl obții? Amesteci mai multe nuanțe metalice de mov, albastru, gri și verde, pictându-le cu o pensulă, după care adaugi un strat de gloss extra-strălucitor. Sau mai multe, depinde cât de șocant vrei să fie rezultatul. Make-up artiștii de pe Instagram mai au un truc pentru tine: folosește o nuanță închisă de albastru ca bază pe două treimi din buze (partea de la interior), înainte de a amesteca restul nuanțelor iridiscente.

oil slick lips

Trebuie să recunoaștem că acest look holografic ne duce cu gândul la sirene gotice, dacă așa ceva există. Încerci?

FOTO: Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here