Delicate și suave, inovatoare și eficiente, produsele Galénic sunt recunoscute ca fiind unele excepționale pentru îngrijirea pielii…

În această toamnă, Galénic, creatorul formulelor excepționale de îngrijire, anunță lansarea a trei noi produse inovatoare: Gel Chrono-Active de noapte, Duo ser Sculpteur de perfection și Crema-Gel Infuzie de frumusețe. Maeștrii formulatori GALÉNIC au aplicat expertiza lor în dezvoltarea de formule unice, fără precedent, cu un rafinament deosebit!

Galénic Gel Chrono-Active de noapte este o cremă-gel de noapte inteligentă, cu proprietăți regeneratoare, ce acționează pe tot parcursul nopții pentru o piele vizibil mai tânără și luminoasă dimineața.

Carapacea macroproteazică: derivată din papaya, îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii. În sinergie cu ritmul nocturn al pielii, îmbunătățește reînnoirea celulară naturală pentru un efect de catifelare blândă. Îmbogățită cu un complex hidratant și acid hialuronic concentrat, care împreună acțonează pe parcursul nopții, este promisiunea de transformare a pielii înainte de trezire, lăsând pielea perfectă la atingere.

Galénic  Sculpteur de perfection, un ser ce redefinește contururile și intensifică volumul

Acest Duo Ser, o Formulă cu acțiune de lifting*, cu adevărat Excepțională, este moștenirea expertizei cosmetice lăsată de formulatorii Galénic. Un amestec de două formule pentru un efect intens de lifting* și confort de lungă durată: un ser verde, îmbogățit cu un agent de fermitate și un ser alb, îmbogățit cu agenți de hidratare, combinate pentru a răspândi celulele native de argan în piele**, cu putere de remodelare patentată***. Într-o clipă, contururile feței tale sunt redefinite și netezite. Zi după zi, pomeții sunt mai plini și trăsăturile feței mai ferme*. Contururile feței sunt remodelate.

*lifting cosmetic, **straturile superioare ale pielii, ***patent depus – testat in vitro pe ingredientul activ

Galénic Infuzie de frumusețe este o cremă-gel ce acționează precum un potențiator de strălucire, estompează semnele de oboseală, netezește și conferă pielii un efect de perfecțiune. O formulă rafinată, îmbogățită cu microparticule de rubin din Râul Roșu din Vietnam. Această piatră prețioasă este recunoscută pentru puritatea radiantă și capacitatea sa unică de a difuza lumina.

În inima formulei sale, o multitudine de microparticule de rubin, adevărată explozie de pulbere prețioasă, se topește delicat pe piele pentru a descoperi un ten proaspăt, trandafiriu și odihnit. Mandarină și lămâie, combinate cu note florale de mosc alb și iasomie, combinate cu note ușoare de pergamută cu efect astringent și energizant.

Această infuzie de frumusețe lasă senzația unui voal moale și delicat, estompând imperfecțiunile pielii. Energizată și netezită, pielea ta este radiantă.

GALÉNIC, creatorul formulelor excepționale de îngrijire, îmbină rafinamentul și finețea unui brand de frumusețe cu eficiența și precizia unui laborator farmaceutic de renume – Pierre Fabre.

Bazându-se pe expertiza unică transmisă din generație în generație, GALÉNIC creează și fabrică produse cosmetice de înaltă calitate de aproape o jumătate de secol. Formula perfectă este în permanență reinventată, asemeni misiunii de a înfăptui excelența.

Mai multe informații despre noile produse, dar și despre alte formule de îngrijire găsiți pe: www.galenic.ro și www.facebook.com/GalenicRomania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here