Artistă solo de renume internațional, IT Girl în social media și activist, Camila Cabello a fost numită drept noua ambasadoare L’Oréal Paris.

Camila Cabello

La doar 20 de ani, Camila strălucește alături de artiști de top cum ar fi Bruno Mars, pentru care va cânta în deschiderea concertelor din vara aceasta, și își va lansa albamului de debut la toamnă. Până să cunoască lumea showbiz-ului, vedeta își fructifica talentul pe post de compozitoare.

Talentata vedetă, care susține nenumarate cauze sociale, se alătură acum familiei de purtători de cuvânt L’Oréal Paris, urmând să o vedem în următoarele campanii ale brandului.

Pe Camila ai văzut-o prima oară în 2012, în show-ul TV X Factor, acolo unde a cântat pentru prima oară în fața unui public. Apoi a devenit membră a trupei de fete Fifth Harmony, cu care a avut multe hituri single, catapultându-se, astfel, în faima muzicii pop. 

Camila Cabello

Camila își mai folosește vocea și pentru a atrage atenția asupra problemelor marcante ale lumii. Tot timpul legată de influențele sale cubaneze si mexicane, artista spune povestea familiei sale cu statut de imigranți în Statele Unite și susține cauza comunitatii LGBTQ. Nu se oprește pentru nimic atunci când vine vorba despre implicarea în acte caritabile, cum ar fi Save the Children. În plus, este o susținătoare declarată a emancipării femeilor, iar în 2016 a fost numită drept cel mai influent adolescent de către Time Magazine.

Foto: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here