Unul dintre cei mai talentați make-up artiști din lume, Pat McGrath, a lansat prima sa linie permanentă de machiaj. Cele 61 de produse sunt veritabile obiecte ale dorinței.

THREE’S COMPANY⚡⚡⚡ Madly in LOVE with Colour Blitz Trio shades ‘Elson,’ ‘Full Panic,’ and ‘Obsessed!’ ??? Thank you to @mrcarlosmua for this MAJOR #PMGLabLove photo!! xxPat

O postare distribuită de Pat McGrath (@patmcgrathreal) pe

Colecția se traduce în 3 palete de farduri spectaculoase, „Mothership” ($125), creioane de buze „PermaGel Ultra” și eyeliner-ele „Glide” ($25), mascara „Dark Star” ($28), 31 de rujuri „LuxeTrance” ($38) și 9 rujuri „MatteTrance” ($38). Având deja câteva lansări de produse la activ (în ediții limitate), Pat susține că, în aceasta colecție permanentă se regăsesc toate formulele fără de care ea nu poate trăi, incluzând produse din colecții anterioare, cum ar fi fardurile Dark Star și Gold 002 – care au făcut ravagii printre împătimitele de beauty.

Fiind o perfecționistă și dorindu-și ca produsele sale să satisfacă toate capriciile și nevoile feminine, Pat McGrath a testat cu seriozitate produsele înainte de a fi lansate, paleta „Sublime” fiind folosită în show-ul Versace de primăvară-vară 2017.

Make-up artistul susține că linia sa de produse cosmetice reprezintă segmente importante ale carierei sale, de la culisele prezentărilor de modă până la editoriale și că intenția sa a fost, chiar de la început, crearea unei colecții permanente.

Este o scrisoare de iubire adresată celor care sunt înnebuniti după make-up”, a declarat aceasta pe contul de Instagram.

Linia de produse este de cea mai bună calitate, bazându-se pe ingrediente atent selecționate și texturi confortabile. La fel de opulente și de catchy sunt și ambalajele produselor, acestea fiind pictate cu lucrări ale artiștilor preferați.

Foto: Imaxtree, Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here