Cine nu-și dorește un machiaj uniform, luminos și, neapărat, cât mai natural? Evident, se poate, dar cu puțin efort sau, mai bine spus, cu informațiile potrivite.

AM&PM

Pielea îngrijită constituie „pânza” ideală pentru orice machiaj, indiferent că acesta este unul minimalist sau artistic. Pentru sezonul cald, optează pentru formule care intră instantaneu în piele, eliberând toate ingredientele active fără a încărca tenul. Folosește, dimineața, produse purificatoare și hidratante, iar seara optează pentru formule bogate în ingrediente reparatoare, care să regenereze intens. Pe un ten radios, fresh și hidratat cât cuprinde, nici cea mai consistentă formulă de fon de ten nu va lăsa un aspect încărcat, ca de mască. Tocmai de aceea, acționează și din interior, nu doar din exterior, consumând zilnic cel puțin doi litri de apă, precum și fructe și legume bogate în apă.

Preferatele noastre:

Boscia Charcoal Pore Pudding Intensive Wash-Off Treatment

 boascia charcoal pore pudding

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

clinique moisture surge

The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream

the body shop vitamin e nourishing night cream

Corectarea

Evident, ca să te asiguri că machiajul trece cu brio testul curgerii timpului, asigură-te că aplici în prealabil un primer. Cum detaliile fac diferența, alege o bază ale cărei proprietăți să se muleze pe efectul pe care ți-l dorești de la machiajul tău. De exemplu, pentru un glowy finish, îți recomand o textură care să te ajute să iluminezi tenul și să-l uniformizezi cromatic, fără a-l încărca. Nu trebuie să te complici cu prea multe artificii de make-up, dar înainte de orice, asigură-te că cearcănele sau petele sunt camuflate. Folosește, după aceea, discret, formule care îți sculptează trăsăturile, corectând grosimea nasului sau alura obrajilor. Pentru alte imperfecțiuni, poți recurge la un corector performant ‒ lichid, sub formă de spumă sau chiar duo, compus din silică și o pudră compactă.

Preferatele noastre:

Bobbi Brown Concealer Kit

corectare bobi brown concealer kit

Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30

corectare murad invisiblur perfecting shield

The Ordinary High Spreadability Fluid Primer

corectare the ordinary High-Spreadability Fluid Primer

Rezultatul

Următorul pas vizează machiajul în sine. Așadar, aplică, prin tapotări sub ochi, din centru către exterior, spre osul pometelui, un iluminator pentru zona ochilor, care va conferi o aură odihnită și radioasă. Atunci când alegi fondul de ten, fii generoasă, deoarece el joacă cel mai important rol, mai ales dacă îți dorești un look natural. Dacă ești fericita posesoare a unui ten cu 0 imperfecțiuni, poți opta pentru o cremă BB sau CC sau pentru o formulă mai light. Pentru tenul gras, sunt recomandate texturile matifiante, iar pentru cel uscat, ai grijă să alegi o variantă cremoasă. Nu uita de protecția solară, deci asigură-te că produsul pe care îl alegi este îmbogățit cu FPS. La final, pulverizează un spray fixator sau apă termală ‒ un truc care prelungește rezistența machiajului.

Preferatele noastre:

E.l.f Matte Magic Mist & Set

 elf matte magic mist set

Erborian Baby Skin Effect Makeup Care Face Cream 5-in-1

 erborian bb creme

Anastasia Beverly Hills So Hollywood Illuminator

so hollywood illuminator anastasia beverly hills

FOTO: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here