De la lansarea sa în 2009, Lancôme Advanced Génifique a condus pe calea inovației de ultimă oră și a științei de pionierat, pentru a livra pielea de îngrijire ca nimeni altul.

În întreaga lume, milioane de femei au apelat la serul Advanced Génifique pentru formulaa sa avansată – un produs născut din peste 197 de studii de formule, care a fost testat pe 4.000 de femei. Renumită pentru eficacitatea și capacitatea sa de a activa 10 semne ale tinereții, a primit peste 170 de premii, 10.000 de recenzii de 5 stele și 97% dintre femeile care îl folosesc l-ar recomanda altora. Nu este de mirare că 25 de milioane de sticle au fost vândute în toată lumea – și că un ser este achiziționat la fiecare șase secunde.

Un deceniu mai târziu povestea remarcabilă continuă cu o nouă viziune a biologiei pielii – și o nouă paradigmă pentru sănătatea și aspectul pielii. Fiind punctul culminant al cercetării în valoare de 15 ani în microbiomul pielii, această viziune este noul ser Advanced Génifique.

„Știm că știința microbiomului este un nou domeniu de cercetare promițătoare, care are potențialul de a oferi posibilități infinite în ceea ce privește sănătatea noastră generală și a pielii. Acesta este motivul pentru care suntem foarte mândri să lansăm un nou Advanced Génifique, care valorifică știința microbiomului și cercetările efectuate de echipele noastre, în colaborare cu experții științifici de top din lume”, spune Françoise Lehmann, Global Brand President, Lancôme International.

MICROBIOMUL, UN NOU PARADIGM BIOLOGIC

Microbiomul este un câmp de cercetare captivant; suntem doar la începutul călătoriei noastre și înțelegem potențialul său de a debloca secretul sănătății și frumuseții.

Când microbiomul nostru este echilibrat, pielea noastră este capabilă să se apere și să se recupereze. Cele trei roluri cheie ale microbiomului sunt:

• Protecție: un microbiom echilibrat oferă apărare antimicrobiană împotriva agenților patogeni și eliberează proteine ​​antioxidante.
• Reglare: Modulează inflamația excesivă.
• Repară: Apoi consolidează coeziunea epidermei și întărește bariera pielii pentru a crea rezistență.

Mulțumită unei colaborări cu Pr. Hattori, de la Universitatea Waseda, Sōdai, Japonia, cercetarea noastră a reușit să facă o descoperire fără precedent, dezvăluind că microbiomul pielii se schimbă odată cu înaintarea în vârstă.

Noul Advanced Génifique a fost îmbogățit cu un amestec unic de 7 fracțiuni pre și probiotice, fiecare oferind beneficii distincte pentru piele și microbiomul său:

• Prebioticele: oferă o sursă vitală de nutrienți pentru ca bacteriile benefice să crească.

• Probioticele: probioticele sunt microorganisme vii care oferă beneficii generale pentru sănătate gazdei lor.

La Lancôme, folosim fracțiuni probiotice derivate din Lactobacillus casei și Lactobacillus acidophilis, pe lângă Bifidobacteria (Bifidobacterium longum) și Drojdie (Saccharomyces cerevisae). Acestea sunt obținute prin procese de biotehnologie și purificare care le fac deosebit de potrivite și compatibile pentru piele:

1. Fermentare: probioticele vii sunt crescute cu o viteză rapidă de mii de celule pe zi.
2. Fragmentare: hidroliza ultra-sonoră și enzimatică sunt utilizate pentru a elibera elementele esențiale din probiotice.
3. Purificare: prin încălzirea și răcirea elementelor într-un proces cunoscut sub numele de tyndallization, sau prin filtrare sau pasteurizare, fracțiile probiotice sunt extrase și purificate.

Noul ser Advanced Génifique este absorbit rapid și ușor de piele. Fuzionând instantaneu cu pielea, pătrunde și începe să dea rezultate, cu efect imediat.

Noua Advanced Génifique acționează asupra semnelor majore ale îmbătrânirii, pentru a oferi pielii cu aspect mai tânăr. După numai 7 zile, pielea este radiantă în tinerețe. Semnele majore ale îmbătrânirii sunt îmbunătățite vizibil după 1 sticluță:

• Radiant + 52%
• Linii fine -42%
• Riduri -46%
• Netezime + 43%
• Elasticitate + 50%
• Fermitate + 48%

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here