Hey, beauty addict! Avem o veste senzațională pentru tine: mult așteptatul brand de make-up Kat Von D Beauty se va lansa oficial la noi în țară, la finalul acestei luni.

Dacă nu era clar, iată că această colaborare de succes, care se extinde acum și pe meleagurile autohtone, ne-o demonstrează cât se poate de bine: arta machiajului este înrudită cu cea a tatuajelor.

Sephora România își deschide ușa în fața brandului de machiaj Kat Von D Beauty, în avanpremieră, pe 22 septembrie (Mall Vitan) iar de pe 23 septembrie, produsele vor fi exclusiv pe sephora.ro.

Pe Kat Von D o știi din emisiunile L.A. Ink și Miami Ink, fiind unul dintre cei mai notorii tattoo artists din lume.

Brandul care poartă numele vedetei a crescut foarte mult din 2008, de la lansarea oficială, iar de anul trecut, toate produsele din portofoliu sunt vegane – adică nu conțin derivate de origine animală și nici nu sunt testate pe animale.

 Kat Von D Beauty

Kat Von D Beauty este o marcă îndrăzneață care sparge codurile convenționalismului și se remarcă printr-o linie completă de produse de machiaj: pentru ochi, ten și buze. Ambalajele unice create de către artist reprezintă o viziune originală și autentică. Aceasta pune în valoare personalitatea tuturor femeilor și le încurajează să-și exprime la maximum propria individualitate.

Mai mult decât atât, brandul oferă 3 mari beneficii ale produselor: o acoperire puternică, un amalgam de pigmenți ultraintenși și o rezistență sporită.

Ce zici? Ne apucăm de shopping?

Foto: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here