Rimmel London îl prezintă oficial pe noul Global Make-up Ambassador al brandului, James Molloy, recunoscut pentru creativitatea și priceperea în domeniul design-ului vestimentar, pe catwalk și covorul roșu, dar și pentru editorialele sale de excepție.

Adorat și respectat de oamenii din industria de beauty, fotografi și celebrități, James a colaborat, printre alții, cu Emma Watson, Kanye West și Dita von Teese. Editorialele sale au fost publicate în unele dintre cele mai influente titluri la nivel mondial. James a avut ocazia să lucreze pentru brandul M.A.C., în calitate de Senior Artist pentru Marea Britanie și ca Make-up Artist pentru Asia Pacifică, iar portofoliul său i-a deschis drumul către colaborări cu designeri celebri.

Experiența sa este atât de vastă, încât i-a permis să coordoneze programe de training artistic pe cont propriu, să creeze noi trenduri în make-up și să își mențină, în același timp, un rol important în realizarea de noi produse.

James este născut și crescut în Anglia de Nord, unde a studiat inițial arta, după care s-a reprofilat către comerțul vizual. Întrucât a crescut în spiritul atmosferei vibrante din cluburile englezești și a superstarurilor anilor ’90, și-a descoperit rapid pasiunea pentru make-up și modă.

„Sunt extrem de onorat să lucrez cu Rimmel London ca Global Makeup Ambassador. Sunt mândru să colaborez cu un brand britanic cu un asemenea calibru și foarte nerăbdător să începem proiecte, să lucrăm la noua imagine Rimmel London și să revitalizăm stilul de viață London Look”, mărturisește expertul.

James va trebui să redefinească granițele frumuseții și va face acest lucru prin creativitate și inovație, creând trenduri care vor cuceri. Acesta va expune brandului atât propria viziune, cât și expertiza artistică și va reprezenta Rimmel London la nivel global, influențând dezvoltarea produselor. Interviurile, pictorialele și tutorialele digitale create de către James pentru noile lansări vor fi prezente pe toate platformele brandului, în curând.

Suntem extrem de curioase să vedem cum vor arăta următoarele campanii ale mărcii britanice!

Foto: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here