Aurelian Rash este unul dintre cei mai cunoscuți hairstiliști din București; este fondatorul salonului Rock this Hair și consideră că părul este cel mai de preț accesoriu al oricărei persoane. Din rândurile următoare poți descoperi și alte informații interesante despre el! 

Ești hairstilistul lui Pavel Bartoș. Cum e Pavel atunci când nu apare la TV?

Pavel Bartoș, cel care mă „enervează”, deoarece întârzie la programare, vrea să-l tund repede și bine?:J)) E același Pavel Bartoș de la televizor, e un om extraordinar. Carismatic, respectuos, muncitor, plin de umor și energie. M-am obișnuit cu el, și el cu mine, ne știm de peste 10 ani și suntem prieteni.

Ce alte pasiuni mai ai?

Sunt pasionat de pescuit, da, este acel moment și loc în care eu sunt liniștit, departe de agitația salonului, în care eu pot trăi prezent momentul unei noi idei sau al unui nou proiect. Îmi place să citesc de la beletristică pana la dezvoltare personală. Filme (în special documentare) și, surprinzător, ajung și la sala de fitness.

De unde te informezi în ceea ce privește tendințele fiecarui an în materie de culoare, dar și de tunsori?

Trăim într-o lume a vitezei, informațiile se gasesc pe site-uri de specialitate, canale media ale marilor branduri, seminarii și cursuri. În seminarii și cursuri gasesc o sursă excelentă de informații, deoarece există acel contact direct cu formatorul.

Care sunt cele mai importante aspecte atunci când o clientă ajunge în salonul tău?

Rock this hair, salonul meu, este un spațiu cu bun gust, simplu, special creat pentru a oferi o atitudine pozitivă celor care ne trec pragul. Este un loc al poveștilor, un loc intim, zen, cu decorațiuni ce seamănă mai degrabă a casă, de fapt asta mi-am dorit, clientul să se simtă ca la el acasă. Spațiul nu este încărcat cu produse, nu avem materiale promoționale, postere, banere sau ce se mai găsește prin alte saloane. Sunt doar 3 scaune, deoarece pentru mine și pentru echipa mea contează cel mai mult confortul emoțional al clientului și relaxarea lui. Este un VIP room.

Care sunt lucrurile în care crezi în viață?

Bunul simț, onestitatea, respectul, iubirea și familia.

Ce te motivează să fii mai bun decât ceilalți?

Mă interesează să devin mult mai bun și mult mai informat (cel putin o oră pe zi caut noi tehnici, culori sau diferite trucuri), să muncesc mult mai mult, să-mi îmbunătățesc stilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here