Au trecut doi ani de la ultima paletă Urban Decay Naked lansată, și anume Naked Smokey, și trebuie să recunoaștem că așteptam cu interes următorul produs din gama cea mai adorată a pasionaților de beauty din toată lumea.

Așteptarea a luat sfârșit iar cea mai recentă variantă lansată, Naked Heat, o colecție de 12 tonuri calde, care arată ca un apus de soare, e de-a dreptul impresionantă. Ai la dispoziție atât nuanțe strălucitoare, cât și mate, în culori care merg de la burgundul închis la portocaliul ars. Nuanțele de bază, precum Chaser și Ounce, pregătesc perfect terenul pentru machiaje excepționale, în vreme ce tonurile mai închise, precum Ashes și Ember, sunt ideale pentru blending și pentru crearea unui smokey eye ca la carte.

urban decay naked heat paleta

Cea mai bună parte a noi palete Urban Decay Naked Heat? Diversitatea culorilor flatează orice tip de piele, atât cea deschisă la culoare, cât și cea măslinie, și te ajută să-ți creezi orice tip de machiaj dorești, fie de zi, fie de seară.

urban decay naked heat

Încă de la lansarea sa din 2000, seria Naked și-a creat o bază considerabilă de fani împătimiți, iar așteptările acestora nu au fost dezamăgite: Naked Heat este la fel de spectaculoasă, dacă nu mai mult, decât restul paletelor Urban Decay. Cumpără-ți-o cât încă mai e disponibilă la rafturi.

FOTO: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here