Dacă nu ți-ai format încă o imagine clară despre ce look să abordezi sau dacă timpul nu-ți permite să cauți un outfit anume, îți reamintim că machiajul va fi întotdeauna un atu care să te scoată din impas. Prin urmare, îți prezentăm 10 idei spectaculoase de make-up, perfecte pentru petrecerea de Halloween.

Atunci când vine vorba despre acest eveniment care încheie luna octombrie, nimic nu este greșit și nimic nu este prea mult sau prea puțin. Poți apela la un finish minimalist al tenului și să te bazezi pe aplicații (păienjeni, pânze de păianjen, stickere, cranii, lacrimi din plastic sau din glitter, canini falși, lentile de contact negreu sau roșii etc.) sau poți să faci totul cu ajutorul pensulelor.

În această a doua categorie intră efecte speciale de genul machiaj pe jumătate de față, machiaj pe întreaga față, evidențierea unei anumite „desfigurări” ș.a.m.d. Poți să fii demon, zombie, vrăjitoare, păpușă horror, vampir sau un personaj dintr-un film/serial/carte și lista poate continua la nesfârșit.

Dacă te simți, totuși, în pană de idei, ți-am pregătit o selecție de 10 machiaje spectaculoase care pot constitui punctul de plecare pentru lookul tău de Halloween.

Foto: Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here