Dacă ești în căutarea lookului perfect pentru petrecerea de Halloween, ai nimerit în locul potrivit! Îți prezentăm 10 coafuri perfecte pentru acest eveniment, indiferent dacă îți dorești o alură 100% scary sau una cu inserții glam.

Stai liniștită, Halloween-ul este genul de ocazie care nu cere o coafură prețioasă, care să pară operă de artă. Din contră, cu cât te relaxezi mai mult, cu atât rezultatul este unul spectaculos. Mai ales în acele cazuri în care punctul de interes al lookului tău este reprezentat de machiaj.

Un hairstyle inspirat are nevoie însă de câteva artificii, pentru un plus de efect. Poți oricând să te bazezi pe accesoriile potrivite, cum ar fi păienjeni din plastic, pânze, modele ciudate de ochi sau de cranii, glitter etc.

Și spray-urile colorate te pot scoate din impas, obținând astfel fie un aspect cărunt (pentru un look de vrăjitoare, de exemplu), fie unul ultraintens (dacă te tentează să te costumezi în Harley Quinn, de pildă).

Un alt secret al celor mai fabuloase referințe îl reprezintă peruca – vei găsi numeroase modele pe piață în această perioadă, deci problema e ca și rezolvată.

Pentru a te ajuta în descoperirea tipului de hairstyle potrivit, ți-am pregătit 10 coafuri pentru Halloween care pot completa cu ușurință orice alură.

• GLITTER ROOTS – Hair and makeup packages available for every occasion! • [email protected]

O postare distribuită de The Rose Sanctuary Salon (@therosesanctuarysalon) pe

#дом2 #янашелестовская #halloween #halloweenhair #halloweenmakeup #halloweencostume #pinkhair

O postare distribuită de Yana Shelestovskaya? (@shelestovskayana) pe

How cool are these skeleton hand clips for #Halloween?! Perfect for that subtle Halloween look during October.

O postare distribuită de New Image Labs (@newimagelabs) pe

Foto: Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here