Dacă te gândești de ceva vreme să te vopsești dar nu vrei o schimbare prea radicală, noul roz subtil testat recent de Cara Delevingne îți poate servi drept inspirație.

Zilele trecute, modelul și actrița a debutat o culoare nouă în timpul promovării celui mai recent film al său, Valerian and the City of a Thousand Planets în Mexico City. Culoarea în sine este subtilă, șuvițele ei blonde fiind ”pătate” cu o nuanță soft de roz prăfos (compară-l cu rozul tip gumă de mestecat încercat temporar de Gigi Hadid, ca să înțelegi la ce ne referim când spunem că e subtil.)

cara delevingne pink pixie

Nu e prima dată când Cara se distrează cu părul ei tuns scurt, pe care îl lasă să crească încet și sigur după ce s-a ras complet pentru un rol. A apărut pe covorul roșu cu șuvițele îmbrăcate în verde strălucitor, a ales o perucă în albastru-sirenă, ba chiar a încercat și un tatuaj temporar făcut din vopsea. De asemenea, nu e prima dată când își încearcă norocul cu o nuanță de roz, vopsindu-l în această culoare (mult mai evidentă și mai impactantă însă) înainte de a se rade complet.

Se pare că doar movul îi mai lipsește pentru a putea să spună că a încercat toate nuanțele cool ale anului. Ce zici, Cara, te bagi?

FOTO: Getty Images

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here