Primul parfum realizat în întregime sub viziunea creativă a lui Alessandro Michele, Gucci Bloom, omagiază autenticitatea, vitalitatea și spiritul liber care caracterizează femeia pentru care acesta creează.

Femeile pe care le îmbracă sunt strălucitoare într-o manieră naturală, expresivă și individuală: ele înfloresc. Sincere cu ele însele, aceste tinere experimentează viața și frumusețile ei, înflorind în autenticitatea lor. Ele trăiesc pentru experiențe memorabile pentru a-și crea amintiri, pentru a se conecta, pentru a fi inspirate de obiectele, cultura și arta cu care aleg să se înconjoare.

„Am dorit un parfum bogat, creat din flori albe, o aromă curajoasă care să te poarte către vastele grădini cu flori și plante, un buchet de abundență. Grădina este la fel de frumoasă precum femeia – colorată, sălbatică, diversă; aici se găsește totul. Gucci Bloom miroase asemenea acestei grădini, pentru a te face să călătorești într-un loc care nu este acolo”, mărturisește Alessandro Michele.

Gucci Bloom – Un buchet floral sublim

Tuberoza absolută recoltată natural din India se întrepătrunde cu iasomia – al cărui extract de muguri este obținut printr-o metodă exclusivă de co-extragere care îmbină calitatea naturală a iasomiei și moleculele absorbite pentru a conferi aroma de prospețime verde și de petale pe piele.

Gucci Bloom

Gucci Bloom se traduce și prin note de Rangoon Creeper – este pentru prima oară în parfumerie când este folosită această plantă. Descoperită în India de Sud, aceasta întruchipează conceptul și numele parfumui, deoarece își schimbă culoarea treptat, din alb în roz, pentru ca mai târziu, atunci când înflorește, să devină roșie.

Florile viei sunt puternic parfumate, conferind o infuzie feminină și ușor pudrată.

Campania

Dar noutatea absolută cu privire la această lansare pe care o așteptăm cu nerăbdare (1 septembrie) constă în clipul publicitar.

Actrițele Dakota Johnson și Hari Nef, precum și artista Petra Collins, muze ale designerului, reflectă noua viziuna Gucci. Acestea poartă hainele multicolore și înflorate ale casei, în timpul zilei, în oraș, urbanitatea și stilul rebel migrând spre o plimbare imaginară într-o grădină engleză fantastică. Acestea pășesc de-a lungul trotuarului cu flori spectaculaose, printr-un apartament îmbrăcat în plante verzi, iar amurgul le prinde înotând într-un lac încărcat cu flori și stuf.

Dansând, plimbându-te și bucurându-te că ești liberă și plină de viață: acest trio este sinonim cu vitalitatea Gucci și cu natura captivantă a parfumului Gucci Bloom.

#InBloom

Foto & Video: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here