Sprâncenele aurii vor face, cu siguranță, furori pe internet până la finalul anului, mai ales că este o direcție pe care tot mai mulți make-up artiști o adoptă. Îți arătăm ce înseamnă, de fapt, gold brows!

În show-ul Dior de primăvară-vară 2014, am văzut, după foarte, dar foarte mult timp, sprâncenele pictate în totalitate într-o nuanță metalică. De atunci să până în prezent, creatorii de trenduri ne-au prezentat un moodboard extrem de generos la capitolul machiajul sprâncenelor – linii argintii, efecte decolorate, bogăție cromatică etc.

Dar iată că acum atenția specialiștilor, a influencerilor și bloggerilor din social media se îndreaptă din nou către gold brows. Acest trend nu este despre schimbarea culorii sprâncenelor, ci despre adăugarea unui strop de strălucire, unui glow fermecător potrivit oricăreia dintre noi.

O să te întrebi cum ai putea purta vreodată gold brows? Ei bine, pe mine una mă duc cu gândul la petreceri tematice sau nonconformiste, la festivaluri de muzică sau la evenimente la care îți dorești să nu treci neobservată.

Cel mai simplu mod de a adăuga sprâncenelor tale un touch metalic este să adaugi un strop de pigment sau de fard auriu, într-o manieră cât de poate de delicată. 

Metallic brows, would you? ? Photo: @sephoracollection

O postare distribuită de Byrdie UK (@byrdiebeauty.uk) pe

Foto: Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here