Avem în sfârșit o dată de lansare pentru linia de produse de frumusețe cu care ne tot tentează Rihanna de ceva vreme. Fenty Beauty sosește în magazine pe 8 septembrie, conform unei postări pe Instagram-ul cântăreței, unde ni se dezvăluie și că linia va fi disponibilă la Sephora, Harvey Nichols și pe site-ul Fenty Beauty.

Deși Rihanna se ocupă deja de ani buni de proiecte și colaborări non-muzicale, printre care se numără și linia ei de îmbrăcăminte, Fenty x Puma, dar și faptul că a devenit prima ambasadoare de culoare a casei Dior, la business-ul cu cosmeticele lucrează de foarte mult timp. În august 2014, cântăreața și echipa ei au cumpărat trademark-uri pentru o varietate de potențiale business-uri, sub numele ei de familie, printre care se numără și Fenty Clothing, Fenty Intimates, Fenty Cosmetics și Fenty Makeup. Un an mai târziu, Rihanna a fost surprinsă să afle că lumea deja aflase de respectivele trademark-uri, așa că s-a văzut nevoită să recunoască, într-un interviu pentru Refinery29, că într-adevăr lucrează la o linie de produse de beauty pe care urmează să o lanseze… la un moment dat.

”E ceva ce am vrut dintotdeauna să fac, dar am fost mereu atât de ocupată. De data asta însă mă voi asigura că se întâmplă. O să-mi găsesc timp, printre lansările de album și de parfumuri să fac chestia asta. Promit.”

Abia în 2017 a fost oficial anunțată lansarea liniei Fenty Beauty. În mai, Rihanna a postat pe Twitter că produsele vor apărea pe piață în toamnă, adăugând un link către website-ul colecției, unde fanii se puteau înscrie pentru a face parte din ”noua generație de frumusețe”. Pe tot parcursul lunii iulie a tag-uit contul de Instagram Fenty Beauty cu poze cu ea din timpul campaniei de promovare a filmului Valerian and the City of a Thousand Planets, iar acum în sfârșit se pare că linia este gata de lansare. După trei ani lungi, ne vom putea bucura în sfârșit de creativitatea cântăreței și în materie de makeup!

FOTO: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here