Maybelline New York, lider mondial în industria de cosmetice, o prezintă pe Erin Parsons în calitate de Global Makeup Artist.

O nouă preferată a editorilor de top, a fotografilor și a lui Gigi Hadid (Ambasador Maybelline New York), Parsons este apreciată pentru munca sa editorială și pentru look-urile ieșite din comun. În noul său rol, Parsons va oferi viziune artistică pentru machiajul Maybelline New York, pentru spectacolele de fashion importante și va conduce echipa de makeup artiști și toate sesiunile foto Maybelline New York.

gigi-hadid-erin-parsons

“Ne bucurăm că devenim parteneri cu Erin Parsons”  a spus Leonardo Chavez, Global Brand President, Maybelline New York. “Erin este foarte creativă, inventivă și transpune energia Maybelline New York prin arta sa. Erin este recunoscută pentru pasiunea sa pentru experimente artistice transpuse în look-uri moderne și iesite din comun, foarte aspiraționale pentru consumatorii noștri.”

Parsons se alătură unei echipe impresionante de makeup artiști, fotografi și modele ce au ajutat la formarea identității iconice a brandului de beauty Maybelline New York.

“Când eram copil, îmi amintesc că vedeam reclamele Maybelline din reviste, le rupeam și le lipeam pe peretele meu pentru că mă făceau să visez. Astăzi, în era digitală, nu numai că putem crea artă aspirațională, dar avem și posibilitatea să o educăm” a spus Erin Parsons. “Sunt foarte bucuroasă sa devin oficial parte a familiei Maybelline, și împreună să creăm lookuri ce vor inspira o nouă generație să viseze.”

Gigi-Hadid-Maybelline-Makeup-2017-Campaign02

Parsons lucrează frecvent cu reviste de fashion de top, Vogue și Harper’s Bazaar, WSJ, Numéro, Interview Magazine, W Magazine și AnOther Magazine. A creat campanii memorabile pentru Maybelline New York, Vogue Eyewear, Reebok și Tommy Hilfiger, dar a realizat și lookuri pentru show-urile designerilor cum ar fi Jonathan Simkhai și La Perla.

FOTO: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here