Beneficiile unui simplu zâmbet sunt atât de numeroase – atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere emoțional – încât oamenii le-ar putea folosi fără probleme ca antidot împotriva stresului cotidian. Cel puțin asta arată studiile, potrivit cărora persoanele care zâmbesc des experimentează o senzație intensă de bună-dispoziție, datorată endorfinei – hormonul fericirii care este stimulat de creier în timpul zâmbetului, și uită, astfel, de grijile de zi cu zi.

Ce ne facem, însă, atunci când – din anumite motive ce țin de sănătatea orală – nu putem zâmbi? Fațetele dentare, spre exemplu, se numără printre cele mai populare produse stomatologice de restaurare a zâmbetului, iar efectele lor sunt uimitoare!

Cât costă fațetele dentare

Așadar, dacă îți dorești un zâmbet perfect și plin de strălucire, atunci ai putea lua în calcul fațetarea dinților – una dintre variantele la care apelează inclusiv vedetele de televiziune, fotomodelele, actorii, cântărețele și nu numai.

Costurile unei fațetări a dinților diferă în funcție de experiența specialistului, de clinica pentru care optezi și, bineînțeles, de materialele alese. De obicei, prețul unei fațete dentare poate ajunge în jur de 2000 RON/per dinte.

Ce beneficii aduce un astfel de tratament de cosmetică dentară

Acest tratament este revoluționar pentru domeniul cosmeticii dentare, oferind o serie de beneficii pacientului, asigurându-i zâmbetului armonia în conformitate cu celelalte trăsături faciale și redându-i beneficiarului încrederea în sine.

Spre deosebire de smalțul natural al dinților, fațetele dentare au o rezistență sporită la colorare și sunt mult mai durabile. Astfel, estetica este îmbunătățită rapid și nu mai este necesară repetarea procedurii de albire dentară.

Există mai multe probleme la nivelul danturii ce pot fi soluționate folosind această tehnică. Așadar, cei care au dinți transparenți, tociți sau ciobiți ori dinți care au suferit o demineralizare în timp, se vor butea bucura de rezultatele estetice pe care le asigură un astfel de tratament cosmetic.

În plus, pacienții care au dinții ușor înghesuiți pe arcadă, dinți spațiați sau discromii dentare nu mai au de ce să se jeneze și să-și ascundă zâmbetul, căci pot opta pentru fațetele dentare.

Durata unei fațetări dentare

Această procedură nu durează foarte mult, de regulă, ci poate fi implementată în cadrul a 2-3 vizite la medicul specialist. Există două metode de fațetare dentară – prima, în care tratamentul cosmetic poate fi efectuat cu ușurință, constă în aplicarea fațetelor fără a mai fi necesară șlefuirea în prealabil a suprafeței dinților.

Cea de-a doua metodă presupune ca suprafața dintelui să fie șlefuită înainte de aplicarea fațetei.

Întreținerea fațetelor dentare

Dintele care a fost supus unui proces de fațetare este la fel de predispus la carie precum este un dinte obișnuit. Tocmai din acest motiv, se va impune o igienă orală riguroasă întocmai ca și în cazul dinților naturali, așadar periajul efectuat în mod regulat precum și utilizarea aței dentare sunt reguli deosebit de importante de la care nu ar trebui să ne abatem sub nicio formă.

Zâmbet perfect ca la Hollywood

Clinica Trident îți poate aduce într-un timp foarte scurt rezultatele estetice pe care ți le dorești. Apelând la centrul de estetică dentară din cadrul clinicii, vei beneficia de un plan de tratament complet care îți va oferi rezultatele dorite.

Astfel, fiecare fațetă dentară va fi personalizată oferindu-ți o potrivire de 100%.

Specialiștii de la Clinica Trident au la dispoziție echipamente ultramoderne prin intermediul cărora le asigură pacienților rezultate spectaculoase, oferindu-le un zâmbet impecabil, lipsit de imperfecțiuni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here