Sânziana este una dintre cele mai apreciate bloggerițe & vloggerițe autohtone și un veritabil model de urmat pentru femeile de pretutindeni. Este atrasă ca un magnet de tot ceea ce înseamnă frumos – e suficient să-i citești blogul ca să te convingi. Noi am provocat-o să ne împărtășească secretele sale de beauty.

Care este lookul care te definește cel mai bine?

Un look feminin, relaxat și în care să mă simt confortabil peste zi. Dar am și momente în care mă simt foarte bine într-o ținută mai masculină, cum ar fi atunci când arunc pe umeri un sacou cu croi bărbătesc.

Cât de mult și cum s-a schimbat rutina ta de beauty de când ai intrat în lumea bloggingului?

Rutina e oarecum aceeași, acum testez mult mai multe produse, însă nu mă abat de la regulile pe care le aveam dinainte să fac asta. Este un domeniu foarte frumos, dar, în același timp, este un domeniu care te poate vrăji, te ia valul și, având acces mai ușor la lucrurile noi, tehnologiile abia lansate, ești tentată să-ți faci diverse schimbări, cum ar fi la buze, nas, pomeți și așa mai departe. Cred că cel mai important este să-ți menții drumul propriu și să nu te îndepărtezi de lucrurile care te-au făcut să decizi să intri în lumea bloggingului.

Cel mai bun truc de beauty este… 

Cu siguranță, încrederea de sine.

Care este secretul șuvițelor tale strălucitoare?

Chiar dacă nu pare, nu acord foarte multă atenție părului meu. Știu că multe femei probabil își imaginează că petrec destul de mult timp la salonul de înfrumusețare sau că îl coafez des. Nu este deloc așa, de regulă îl aranjez atunci când mă spăl pe cap, îl ondulez ușor și apoi folosesc diferite produse de texturare, pentru a obține aspectul acela de messy beach waves.

Sânziana’s Must-Haves

Sânziana

Make-up

Eyelinerul de la Sephora. Este cel mai mat negru pe care l-am încercat vreodată și are o pensulă  precisă, care ușurează mult tehnica de aplicare. Ar mai fi fondul de ten Dermablend de la Vichy, cel în varianta lichidă, și anticearcănul Shape Tape de la Tarte.

Parfumul preferat

Greu de ales numai unul. Amouage este unul din brandurile mele preferate de parfum. Și Atelier des Ors – Iris Fauve. Ambele sunt arome de nișă, fiind caracterizate de note orientale.

Hair Hero

În materie de styling, orice produs de la Oribe, în special spray-ul de texturare, pentru că nu încarcă părul absolut deloc și are un parfum senzațional. Din păcate, încă nu se găsesc la noi în țară.

Buze

Lip liner-ul de la M.A.C, în nuanța Stripdown, este nelipsit din geanta mea. Cred că primesc cele mai multe complimente atunci când îl port.

Îngrijire facială

Primer-ul de la Giorgio Armani, Maestro UV. Indiferent de anotimp și indiferent dacă port sau nu machiaj, oferă doza perfectă de hidratare și parcă „trezește” chipul instantaneu.

Manichiură & pedichiură

De mai bine de un an, port numai lac semipermanent, manichiură pe care o realizez la Beauty District, de cele mai multe ori în nuanțe nude. Lacurile clasice nu-mi rezistă pe unghii mai mult de două zile.

Foto: Arhiva personală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here