Într-un prezent care pune preț pe evoluție constantă, și-a făcut apariția Stardust, o soluție eficientă și practică pentru îndepărtarea în siguranță a părului nedorit de pe corp. Este, de altfel, și cea mai recentă tehnologie laser de epilare definitivă.

Pielea perfectă și netedă este sinonimă cu frumusețea și senzualitatea. Fasciculul laser rezolvă definitiv toate problemele estetice și tehnice asociate cu îndepărtarea completă a părului nedorit, asigurând rezultate excelente.

Diode Laser STARDUST, aparat ce oferă garanția unei epilări sigure, totale și de lungă durată în orice perioadă a anului, fiind ideal pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru epiderma sensibilă sau deschisă la culoare.

Tehnologia se bazează pe fasciculul continuu de lumină, care este emis și apoi îndepărtează firele de păr într-o zonă mult mai mare decât cea a echipamentelor convenționale de epilare, cu avantajul de a înjumătății timpul necesar tratamentului și de a reduce foarte mult durata sesiunilor. Acest avantaj se datorează cercetării realizate de echipa Grupului ITS, care a perfecționat tehnologia laserului cu diode pentru a o face mai  eficientă și pentru a oferi o epilare pe termen lung, dar complet nedureroasă, prin utilizarea unui sistem inovator de tripla răcirea

Fasciculul de lumină poate fi folosit pentru o epilare perfectă a fiecărei părți a feței și a corpului, obținându-se o piele netedă, strălucitoare și catifelată în timp scurt.

tehnologie laser de epilare definitivă

Diode Laser STARDUST s-a dovedit a fi absolut sigur și nu este dăunător organismului uman dacă se respectă protocoalele de tratament. Este posibil să apară roșeață imediat după ședință, dar aceasta dispare rapid.

Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează, celor cu piele foarte groasă, pacienților care utilizează medicamente care pot provoca fotosensibilitate și celor cu afecțiuni ale pielii pe zona care urmează a fi tratată.

Noua tehnologie de epilare definitivă Diode Laser STARDUST a fost lansată la Centrele Silhouette din București.

Foto: pexels.com, PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here