Machiajul din show-ul Chanel primăvară-vară a revalorizat frumusețea anilor ’80, printr-un albastru azur aplicat în exces la nivelul pleoapelor și printr-un finish de vinyl al buzelor.

Karl Lagerfeld și-a imaginat o pădure tropicală și o cascadă chiar în mijlocul Parisului. Iar make-up artistul Tom Pecheux a completat look-urile modelelor cu un machiaj desprins parcă de pe podiumurile haute couture.

90 de modele (incluzând-o pe fata IT a momentului, Kaia Gerber, care a și deschis show-ul) au defilat pentru Chanel pe 3 octombrie cu look-uri desprinse parcă de pe podiumurile haute couture: machiaj disipat, exagerat, blush vibrant și buze efervescente, într-o textură strălucitoare.

Chanel primăvară-vară 2018

Pecheux s-a întors în timp, mai exact în decada optzecistă, pentru a-și căuta inspirația. Astfel, acesta a dat naștere unui look extravagant, pop art, la granița dintre elegant și rebel, mizând pe acorduri cromatice luminoase. Pleoapele au fost îmbrăcate într-un albastru azur intens (royal blue), fardul fiind extins la maximum, până spre sprâncene, în timp ce buzele au purtat semnătura a 2 nuanțe fluo, roșu și corai, și a unui finish lucios, ca de oglindă.

Pentru a crea un echilibru între cele 2 pete de culoare de pe chip, make-up artistul a mizat pe un fard de obraz la fel de vibrant, tot corai, căruia i-a conferit un aspect ușor prăfuit – astfel, pomeții au fost subliniați printr-o linie nici prea dură, nici prea diafană.

Foto: Benoît Peverelli

2018 Spring-Summer CHANEL Ready-To-Wear Show Backstage

Makeup CHANEL

© CHANEL 2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here