Când o vedetă povestește în fața camerei sau a reportofonului că își realizează singură machiajul sau că aplică pe ten măști naturale, obținute din fructe, poți să fii sigură că în jur vor exista multe sprâncene ridicate. Cine ar înlocui armata de stiliști și artiști ai make-up-ului cu propriile încercări stângace? Și, totuși, dacă vedetele se numesc Victoria Beckham, Miranda Kerr sau, de la noi, Loredana, începi să crezi că e adevărat.

Cum îți dai seama dacă o celebritate se ocupă singură de o parte din programul de îngrijire, chiar dacă vizitele la centrele de înfrumusețare nu îi sunt străine? Simplu: când este întrebată ce ritualuri de frumusețe urmează, înșiră tot felul de amănunte pe care nu ar putea să le cunoască dacă nu ar fi un subiect de interes pentru ea.

Ba mai mult, vine și cu sfaturi extrem de utile altor femei: de la Elizabeth Hurley am învățat să dormim cu fereastra întredeschisă de câte ori acest lucru este posibil, adică nu în toiul iernii. Vedeta povestește că folosește creme de cea mai bună calitate, dar că acestea nu sunt niciodată suficiente în lipsa somnului și a aerului curat, care trebuie să pătrundă în dormitor. De la Miranda Kerr, care deține o linie de cosmetice, am aflat despre beneficiile sucului de noni și ale uleiului din sâmburi de măceșe.

Lista nu se încheie, însă, aici: iată ce alte vedete și-ar putea schimba într-o zi cariera cu una din industria frumuseții:

Kate Middleton – Incredibil, dar adevărat: Ducesa de Cambridge se pricepe la make-up, mai ales când este vorba despre tușe discrete. Umblă vorba-n târg că și-ar fi realizat singură machiajul de nuntă. Dacă ne gândim mai bine, nu e chiar greu de crezut: înainte să fie alteță regală, Kate a trecut prin anii studenției.

Blake Lively pare genul the girl next door, care ar alege să își picteze singură unghiile, acasă – de exemplu, cu astfel de kituri de unghii, care pot înlocui vizitele la salon. De ce spunem asta? Pentru că este adepta unui stil natural, dar colorat, din care nu lipsește aproape niciodată turcoazul, și pentru că, într-un interviu pentru revista The Cut, a declarat că îi place să își finiseze singură machiajul și coafura, înaintea evenimentelor.

Shakira, o altă reprezentantă a machiajului natural, știe la rândul său să folosească pensulele și culorile.

Victoria Beckham a filmat câteva tutoriale în care ne împărtășește din secretele ei de beauty și în care demonstrează că știe totul despre machiaj și despre cosmetice, în general.

Jenna Dewan Tatum este și ea o adeptă a stilului do-it-yourself, când vine vorba despre machiaj. De unde știm? Ne-a arătat asta chiar ea, pe Snapchat.

Tu ce variantă preferi, de obicei: vizitele în centrele de înfrumusețare, sau tratamentele realizate acasă?

 

Sursa foto: taniavolobueva / Shutterstock.com

(P) Articol realizat împreună cu glowmania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here