Ce-am citit, ce ne-a impresionat și ce-am învățat nou săptămâna asta.

Această rețetă de înghețată cu ciocolată cu lapte și caju sărate creată de Alice Medrich pentru Food52. Ne face poftă de vară și ne dă mai multe idei despre cum poți să folosești combinația dulce-sărat în deserturi.

Noile șampoane uscate de la Verb, ce urmează să se lanseze oficial pe piață pe 1 mai, au o listă de așteptare de 2,000 de persoane deja. Cele două șampoane din gamă, Light (pentru părul deschis la culoare) și Dark (pentru părul castaniu/negru), promit să ofere volum, dimensiune și energie fără neplăcutele reziduuri albe.

Ați văzut primele două episoade din sezonul doi al serialului Povestea Slujitoarei? Au avut premiera aseară și… abia le așteptăm pe următoarele. Tot ce putem să-ți spunem e că apar noi mecanisme de teroare în universul Gilead și sunt de-a dreptul înfricoșătoare!

Atât de scumpe și totuși atât de frumoase. Noile costume de baie din colecția de vară 2018 Mara Hoffman sunt luxul întruchipat dar ne plac și pentru că brandul își amplifică folosirea de materiale reciclabile iar mai nou toate costumele de baie sunt create exclusiv în State.

Te-ai întrebat vreodată de ce repeți aceleași greșeli? Ali Katz (Hot Mess to Mindful Mom) a ținut un Jurnal de Intuiție în fiecare zi timp de o lună. Citește acest articol ca să vezi în câte moduri i-a schimbat acest lucru viața.

FOTO principală: Clara Luciani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here