Așteptarea a luat sfârșit! Mâine, la ora 18:00, se deschid ușile Sălii Polivalente pentru Déjà-vu, concertul care celebrează cei 25 de ani VUNK, dar și lansarea noului album, Domnul portocaliu și Mașina Timpului, și cartea despre istoria trupei, scrisă de Cornel Ilie, Déjà-vu. 25 de ani de VUNK.

La ora 19:15 începe nebunia, iar în deschidere: Tot VUNK! “De 25 de ani aștept concertul ăsta. Este momentul cel mai intens din istoria noastră și încercăm să îl trăim la adevărata lui valoare și emoție, să nu uităm nimic din ce simțim acum. Seara de miercuri este cu atât mai specială cu cât, în afara concertului propriu zis, am pregătit și un moment foarte important pentru noi, pentru că este creat ca cei din sală să ne cunoască mult mai bine, cu toate bunele și relele noastre, este un moment unic cred că și pentru un spectacol românesc”, a spus Cornel Ilie.

La ora 20:00 VUNK dă start concertului. Pe scenă, timp de două ore și jumătare, VUNK va cânta unele dintre cele mai iubite piese din cei 25 de ani, piese de pe noul album și va cânta împreună cu trei invitați speciali. Alături de ei pe scenă vor urca Marius Mihalache, cel mai cunoscut instrumentist de țambal, care fascinează o lume întreagă prin virtuozitatea sa, Zoe Flavia, concurenta de la Vocea României alături de care vor cânta o baladă de pe noul album, și Anastasia Sandu, artista care este featuring pe melodia Mi-e dor de tine. VUNK susține tinerii artiști, la început de drum, iar noul album, care se va lansa mâine seară, va conține mai multe colaborări de acest fel.

”Insistăm să începem la oră fixă, fără nicio întârziere. Invitatul nostru de onoare din acest concert este Marius Mihalache, cel mai cunoscut intrumentist de țambal din lume, care a venit de la New York special pentru concertul nostru”, completează Cornel Ilie.

După concert, la 22:30, fanii vor avea o sesiune de meet and greet și vor avea ocazia să ia autografe pe noul album și pe cartea Déjà-vu. 25 de ani de VUNK, semnată de Cornel Ilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here