Fanii muzicii heavy metal au motive de bucurie după ce vocalistul Axl Roses, chitaristul Slash şi basistul Duff McKagan au anunţat că trupa Guns N`Roses se va reuni pentru un concert pe care îl va susţine la Louder Than Life 2019, eveniment care se va desfăşura în perioada 27-29 septembrie la Highland Festival Grounds din Ky Expo Center din Louisville, Kentucky. Trupa şi-a mai anunţat prezenţa şi la Austin City Limits şi Exit 111, alte două evenimente care se vor desfăşura în această toamnă.

Danny Wimmer, producătorul festivalului, se arată extrem de încântat de prezenţa Guns N`Roses la eveniment: ,,Există doar o mână de trupe de-a lungul anilor a căror muzică nu numai că rezonează cu fanii, ci schimbă întreaga faţă a rockului. Guns N`Roses este una dintre aceste trupe iconice….În fiecare an ne intoarcem mai mulţi şi mai puternici şi suntem încântaţi să-i primim pe Axl, Slash, Duff şi restul GN`R la Louder Than Life”.

Notorietatea trupei, întreţinută nu doar de muzica produsă şi spectacolele susţinute, ci şi de scandalurile şi incidentele în care membrii ei au fost implicaţi, a depăşit de mult graniţele muzicii. Trupa a inspirat chiar şi un slot online care poartă acelaşi nume. În România acesta poate fi gasit pe Vlad Cazino, o platformă dedicată exclusiv jucătorilor români de jocuri de cazinou şi bingo online.

Louder Than Life va fi primul concert al formaţiei după finalizarea, în decembrie 2018, a turneului de reunire ,,Not In This Time”. Început în iunie 2016, acesta s-a terminat pe 8 decembrie 2018, in Hawaii, după 159 de spectacole în 41 de ţări. Turneul este considerat al doilea turneu cu cele mai mari câştiguri din toate timpurile, generând peste 500 de milioane de dolari. În acest turneu, clasicilor Axl Rose, McKagan şi Slash li s-au alăturat chitaristul Richards Fortus, bateristul Frank Ferrer, dansatorul Dizzi Reed şi Melissa Reese la clape.

După terminarea turneului, membrii trupei au revenit la proiectele personale. Sunt multe voci care susţin că aceştia lucrează la cel de-al saptelea album al trupei. Întrebat, în cursul apariţiei la ,, Trunk Nation LA Invasion: Live From The Rainbow Bar & Grill” de la SiriusXM, despre planurile formaţiei, basistul Duff McKagan a adâncit misterul: ,,Nu mai pot spune nimic…Lucrurile sunt super, super, super pozitive în tabăra noastră. Cred că lucrurile merg foarte bine. Veţi auzi multe de la noi”.

La rândul său, Slash a declarat la BelfastLive că este posibil ca până la sfârsitul anului să înceapă lucrul la un noul album, cu atât mai mult cu cât Axl a înregistrat deja material de studio. Acelasi lucru l-a susţinut şi Duff McKagan într-un interviu din februarie pentru Trunk Nation: ,,Am auzit lucruri interesante despre ceva la care Axl a lucrat. Sunt încântat de posibilităţile care se arată”.

Toate părerile converg către apariţia unui nou album Guns N`Roses, al şaptelea după Appetite For Destruction (1987), G N` R Lies (1988), Use Your IlLusion I (1991), Use Your Illusion II (1991), The Spaghetti Incident (1993) şi Chinese Democracy (2008). Când, unde şi cum va apărea acesta vom afla în ultimul moment, predictibilitatea nefăcând parte din viaţa membrilor trupei.

 

 

Sursă foto: rollingstone.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here