Netflix a pus laolaltă, într-un nou serial, patru supereroi Marvel. The Defenders, mult-anticipata mini-serie, îi are în prim plan pe Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage și Iron Fist, toți luptând cot la cot pentru a salva New York-ul. Asta dacă reușesc să se înțeleagă, desigur. Or fi ei super, dar cu siguranță nu sunt prieteni la cataramă.

Matt Murdock, a.k.a. Daredevil, este un avocat orb care își petrece nopțile luând dreptatea în propriile mâini. E ghidat de credința în binele pe care-l face, dar și torturat de ea, întrebându-se mereu dacă ceea ce le face criminalilor este corect din punct de vedere moral.

daredevil charlie cox

Jessica Jones, pe de altă parte, și-a dorit să lupte împotriva crimelor și nedreptății încă de când și-a descoperit puterile (poate să zboare foarte sus atunci când sare și are o forță fizică impresionantă), doar că după ce a profitat de ea Kilgrave, controlând-o cu puterea minții, își petrece timpul ascunsă, singuratică și speriată, dar continuă să încerce să-i ajute pe alții din poziția de detectiv privat, conducător al firmei Alias Investigations.

jessica jones

Luke Cage se luptă cu propriul trecut: născut Carl Lucas, a fost trimis pe nedrept la închisoare iar acolo a fost impregnat cu darul pielii impenetrabile și puterii supraomenești, pentru ca în cele din urmă să se vadă prins într-o serie de crime ce au loc în Harlem.

luke cage marvel

Nu în ultimul rând, Danny Rand, a.k.a. Iron Fist, e un maestru al artelor marțiale cu puteri mistice, ce s-a antrenat în orașul îndepărtat K’un-Lun – în primul sezon el își abandonează postul de protector al orașului și se reîntoarce acasă, în New York, unde e urmărit de membrii Mâinii, inamicii lui redutabili, dar și ai lui Daredevil.

iron fist danny rand

În concluzie, toți patru sunt orfani care încearcă să-și găsească drumul și menirea de eroi, iar la începutul serialului fiecare dintre ei este într-un punct diferit al ”carierei” – și în mod clar niciunul nu-și dorește să facă parte dintr-un clan. Show-ul, care va avea opt episoade, urmează să se lanseze pe 18 august.

FOTO: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here