Pentru a sărbători ziua de naștere a lui Amy Adams (actrița împlinește astăzi 43 de ani), am selectat patru scene impresionante, care-i demonstrează pe deplin talentul actoricesc și care ne dovedesc că merită să câștige un premiu Oscar.

Primul rol mai mare al lui Amy Adams a fost cel din filmul Drop Dead Gorgeous, din 1999, când a interpretat rolul lui Leslie Miller. Dar prima dată când a dat cu adevărat pe spate criticii a fost în 2005, când rolul pe care l-a făcut în Junebug, regizat de Phil Morrison, i-a adus prima nominalizare la premiile Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

În total, Amy are cinci nominalizări la Oscar, ultimele două pentru Arrival și Nocturnal Animals, iar în viitor ne putem aștepta la alte roluri impresionante din partea actriței. Anul acesta a luat o pauză de la filmele „grele”, următorul ei film, Justice League, unde Amy joacă rolul lui Lois Lane, urmează să se lanseze la nivel internațional pe 17 noiembrie.

O mai poți vedea pe Amy în serialul Sharp Objects, unde joacă rolul unei reporterițe care se întoarce în orașul natal pentru a învestiga o crimă violentă, fiind astfel nevoită să-și înfrunte și demonii psihologici ai trecutului. Serialul este o adaptare a romanului omonim al lui Gillian Flynn, cea care a scris și Gone Girl, deci merită!

Iată scenele care ne-au rămas întipărite pe retină și care ne-au convins de talentul incredibil al lui Amy.

Amy Adams – Nocturnal Animals

Amy Adams – The Fighter

Amy Adams – Doubt

Amy Adams – Arrival

FOTO: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here