Harry Potter și Piatra Filosofală a apărut în librării acum 20 de ani, lansând o franciză fenomenală, care include în prezent nouă filme, multe cărți și o producție de teatru.

Pentru a sărbători aniversarea, Bloomsbury va lansa două cărți noi în luna octombrie a acestui an: Harry Potter: A History of Magic – The Book of the Exhibition și Harry Potter – A Journey Through a History of Magic. Conform declarațiilor editurii, prima dintre cele două ”îi va duce pe cititori într-o călătorie prin subiectele studiate la Școala de Magie și Vrăjitorie Hogwarts, iar cea de-a doua va detalia istoria magiei, ”de la alchimie la unicorni, de la vrăjitorie antică la Hogwarts”.

Cele două cărți sunt strâns legate de expoziția A History of Magic, care se va deschide pe 20 octombrie la British Library. Ca și cărțile, expoziția va explora diversele teme studiate la Hogwarts  și va detalia istoria magiei.

Având în vedere că expoziția durează doar până în februarie 2018, cărțile vor face informația disponibilă pentru un număr mult mai mare de persoane, nu doar pentru cei care apucă să viziteze Londra în perioada respectivă. Pune-ți data în calendar, ca să nu ratezi albumele – sunt esențiale pentru orice fan înrăit al francizei.

FOTO: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here